Skab et personligt udtryk med en tunika

Skab et personligt udtryk med en tunika

7. marts 2019 Slået fra Af Johanne

En tunika er en helt speciel beklædnings genstand. Indenfor de sidste par år har tunikaen vundet frem i modebranchen. Det bedste ved den er at du kan have den på både sommer og vinter!

Jeg sad og surfede lidt rundt på nettet efter en feminin tunika i stærke farver fordi jeg skal på ferie indenfor en nærmere fremtid. Derfor havde jeg stærkt brug for en tunika, som er både let og behagelig at have på. Der findes intet værre end en kjole eller tunika, der klæber sig til sin krop. Det kan være materialet, der er anvendt gør, at din hud ikke kan ånde eller at tunikaen er for stram.

Jeg fandt frem til en masse smukke tunikaer i mange forskellige varianter fra mærket Zancasonne.dk. Dette mærke har virkelig forstået at finde en rød tråd mellem den feminine stil og et boheme præg.

De styles jeg bedst kan lide og som jeg valgte til min ferie var tunikaer i stærke farver, så jeg kan skabe en kontrast til min solbrændte glød. Derudover valgte jeg et par tunikaer med de smukkeste mønstre og i dyreprint. Disse skaber et flot blikfang og er flotte at sammensætte med elegante og simple accessories som solbriller eller armbånd i ensfarvet.

Skal du i byen eller være fin sammen med venner og familie kan du med fordel vælge en tunika, der er enkel men skiller sig ud. Derfor valgte jeg en tunika i sort med de flotteste blonder. Denne tunika er både flot at have på når du skal spise fint og til andre flotte lejligheder.

En af de måder du kan skille dig ud fra mængden på, er ved brug af accessories. Du kan finde et bredt udvalg af disse flotte halskæder. Vælger du eksempelvis en med mange kvaster ligger man meget mærke til den og dig. Du kan få halskæderne i mange forskellige længder og varianter, samt farver. På den måde kan du altid finde en, som du har brug for.