Maksimal komfort med silke i sengen

Maksimal komfort med silke i sengen

2. april 2019 Slået fra Af Johanne

Når du ligger dig i din seng om aften efter en lang arbejdsdag er det en ekstra luksus med silkesengetøj, dyne og hovedpude. Silke er vævet tæt og gør det ekstra blødt, som sengetøj. Det er en tidløs luksus, som aldrig vil gå af mode. Silke har også antibakterielle og hypoallergiske egenskaber, som mange er glade for. Silkesengetøj kan anvendes på tværs af køn og alder og fås i mange forskellige farver og med mønstre.

Derfor er silke luksus i soveværelset

En af grunden til silke er en bestseller er ikke kun det elegante og simple look. Silke er nemlig godt mod hustøvmider, allergier og astma. Det er et let materiale, der vil føles let som en fjer mod din hud. Dette giver dig en maksimal komfort, når du skal have en lang nattesøvn. Derudover er silke også temperaturregulerende. Har du det derfor ofte varmt når du sover, vil du få hjælp til ventilation med silke sengetøj. Det har en exceptionel evne til at kunne holde på varmen, samt køle dig ned.

Med silkesengetøj vil du kunne vende dig i sengen uden at vække din partner. Silke er nemlig blødt og lydløst, så du slipper for at larme. Det lindrer også mod irriteret hud og anvendes derfor også af mange, som lider af hudproblemer og kløe, da den er kølig.

silke sengetøj

Lagner, Sengesæt, Hovedpuder og Dyner

Det er ikke kun sengesæt, du kan få i silke. Du kan også få puder & dyner i silke. Silke er ikke kun blødt, det har også mange gode egenskaber. Det er et yderst åndbart materiale, som leder fugten væk og absorbere samt bortskaffer sved med sine silkefibre. Du kan derfor sove dejligt i løbet af de varme sommermåneder samt de kolde vintermåneder.  Den type dyne og hovedpude, som du vil få mest gavn af, er en med 100% natursilke og silkevår. Er du så heldig allerede at have sengetøj, dyner og hovedpuder i silke? Så suppler med et silkelagen. Du kan finde silkelagner i mange former og varianter. Nogle af de mest anvendte er flade lagner og kuvertlagner til springmadrasser og topmadrasser. Silkelagnerne er fremstillet i den højeste kvalitet og er tæt vævet. Derfor har det også en højere slidstyrke end mange typer af bomuld. Den mest hårdføre type silke er Mulberry silken.

Sådan vasker du dine silkeprodukter

Er du i tvivl om, hvordan du skal vaske dine produkter i silke? Du kan sagtens vaske dit sengetøj og lagner af silke. Det er vigtigt at det ikke overstiger 30-40 grader, når du vasker, da sengetøjet da vil krympe. Det er derfor også bedst, hvis du lufttørrer det, fremfor at tørretumble det, efter du har vasket det.