Unikke & personlige designs

Unikke & personlige designs

6. marts 2019 Slået fra Af Johanne

Jeg er vild med når ting er personlige. Det kan være alt lige fra indretning af sit hjem til det tøj jeg går i. Derfor har jeg i mit hjem brugt meget tid på at finde frem til brugskunst og andet bolig interiør, som jeg ved man ikke kan finde i de store varehuse. Når jeg får gæster i mit hjem, vil jeg gerne have de får indtrykket af, hvem jeg er som person. Min bolig skal afspejle, hvem jeg er igennem mit valg af møbler til boligen, samt hvordan jeg vælger at dekorere den og indrette den.

Når jeg skal indrette mit hjem kan jeg naturligvis godt bruge meget tid på at finde de rigtige møbler, fra anerkendte og eftertragtede producenter. Derimod kan jeg godt lide at bruge tid på loppemarkeder og andre vintage butikker, da man her kan finde unik brugskunst, som er svær at finde andre steder. Jeg kan godt lide når mit hjem og min brugskunst har en historie. Derfor kan du hos mig finde mange sjove genstande, der har hver sin unikke historie at fortælle.

Retro skrivemaskine fundet på loppemarked

Det er ikke kun min bolig jeg er vild med at style med personlige genstande. Jeg implementere det også til min personlige stil både i mit tøjvalg og valg af smykker. Derfor går jeg også meget i vintage og “premium second hand” butikker, når jeg mangler en ny taske eller et par nye støvler. Derimod kan jeg godt lide at designe mine egne jeans og T-shirts. Ofte køber jeg dem fra tøjfirmaer og syer mine egne strygemærker på både mine denimjakker og jeans. Nogle gange klipper jeg også huller i mine jeans eller trevler den i buksebenet. Mine T-shirts giver jeg også et personligt præg på, ved at komme vride en trøje op og komme klorin på den inden jeg vasker den.

Vintage jakke med strygemærker på

Der er mange måder at skabe et personligt udtryk på. En af dem også måden at sammensætte sine smykker på. Smykker er med til at skabe et personligt udtryk og kan afsløre meget om en person uden man har snakket med dem. Derfor kan jeg godt lide at udtrykke mig igennem mine smykker. Nogle af de smykker jeg er vilde med fortiden er signetringe fra designer firmaet Frederik IX Studios. Dette firma tager udgangspunkt i den danske Kong Frederiks evne til at udtrykke sig igennem sit valg af tatoveringer og smykker. De tilbyder at du selv kan være med til at designe dine smykker. Jeg skrev til dem på deres livechat og sendte et billede af min signatur, som jeg gerne ville have på min signetring. Et par uger efter var jeg nede og hente min ring og den er bare blevet perfekt!

frederik ix studios ringe
Signetring ring fra Frederik IX Studios med personlig signatur på

Hos Frederik IX Studios kan du finde mange forskellige typer smykker, som kan passe til mange forskellige typer. Noget af det deres kollektioner bærer præg af er at deres smykker er designet til både mænd og kvinder. Derudover er der også mange af deres design, som har natursten i. Disse sten er også en “One-of-a-kind” og kan også være med til at give dig et personligt udtryk. Vælg eksempelvis ringe med forskellige natursten, så du kan skabe en diversitet og et interimistisk udtryk.