Lav din have om til et wellness område

Lav din have om til et wellness område

13. marts 2019 Slået fra Af Johanne

Hvilken form skal din pool være?

Om sommeren er det super lækkert med en kold dukkert. Det er dejligt at blive nedkølet efter en lang dag på stranden eller solbadning med vennerne. Bor du et sted, hvor der er langt til stranden, kan du med fordel finde en fritstående pool til din have. På den måde behøver du ikke at bruge tid på transporten, men kan i stedet gå et par få skridt hen til din egen pool. Forestil dig en lækker sommerdag, hvor du griller med dine venner. Her vil det være en ekstra gode at kunne hoppe i poolen med et glas rosé vin og hygge sig indtil solen går ned.

Jeg fandt en til overkommelige priser hos ELVVS, der sælger alt du skal bruge til dit hjem. Du kan vælge i mellem mange forskellige varianter, herunder Ovale pools, Runde pools, Pools til nedgravning og Pools med stålkant. Du kan derfor altid finde en, som vil passe ind i din have eller på din terrasse. De findes nemlig i mange forskellige størrelser og til et forskelligt antal mennesker.

Oppustelige spabade

Min have er ikke stor nok til at kunne have en fritstående pool eller en nedgravet en. Derfor har jeg valgt en oppustelig pool. Det er super praktisk og kan holde til meget mere end man umiddelbart tror. Du kan have den pakket ned hele vinteren og tage den frem igen om sommeren, når du får brug for den igen. Du kan stille den lige, hvor det passer dig og flytte rundt på den inden du kommer vand i. Hos ELVVS findes de helt op til 180×180, så der er masser af plads ti at invitere sine venner med hjem til en dukkert. Der medfølger en pumpe, som kan fylde spaen op med luft, så du let kan påfylde vand i den efter behov.

oppustelig pool fra elvvs

Nedgravede pools

Hvis du ikke vil have en fritstående pool, der fylder i din have, så kan du altid købe en, som du kan grave ned i din have. Du vil derfor ikke miste en god udsigt og kan i stedet få en pool, som går i ét med græsset. Der findes nedgravede pools i størrelser helt op til 800x400cm, så de en del større end de oppustelige spabade. Om sommeren kan du også sidde på græsset med benene i vandet, så du hele tiden kan blive nedkølet uden at blive helt gennemblødt. En nedgravet pool har den fordel at den kan dækkes til både sommer og vinter, når du ikke bruger den. Om sommeren skal der bruges et dækken, der beskytter mod blade og insekter, hvor et vinterdækken skal beskytte mod grene sne og meget andet. Vinter coveret vil altid være tykkere fordi det skal kunne bære en tungere vægt.