Design dit eget køkken

Design dit eget køkken

6. marts 2019 Slået fra Af Johanne

Er du vild med at indrette og designe? Det er jeg og derfor var jeg rigtig glad for endelig, at skulle indrette mit nye hjem. Jeg er flyttet i hus med min kæreste og har nu meget plads i køkkenet modsat, hvad jeg havde i min lejlighed før. Derfor er det nu en befrielse, at kunne udfolde mine kreative ideer og indrette mit køkken både funktionelt og flot. Jeg har brugt meget tid på at finde ud af, hvordan jeg kunne indrette mit køkken mest praktisk uden at gå på kompromis med min skabsplads.

I min søgen på det perfekte køkken faldt jeg over hjemmesiden Billigskabe.dk. Her har de et stort udvalg af højskabe, overskabe, underskabe, udtrækssystemer, sokkelskuffer og bordplader til køkkener. De har faktisk alt man skal bruge til sit køkken og er modsat hvad navnet antyder, faktisk produceret i samme kvalitet, som nogle af de højprofilerede mærker i indenfor køkkenbranchen.

Når man har en lille bolig gælder det om at indrette den smart. Derfor var der meget jeg skulle tænke igennem, da jeg skulle indrette mit nye køkken. For at benytte pladsen bedst valgte jeg at købe en masse overskabe og højskabe, så jeg ikke bruger for mange skabe, men derimod bygger højere. Alle af mine underskabe er placeret på en sokkel, som jeg har indrettet med skuffer, så man kan udnytte alt pladsen tilgængelig. Dertil har jeg valgt at indrette nogle af mine højskabe med et udtrækssystem. Dette er et super funktionelt system, hvor man har mulighed for at få hylder i, så du bedre kan orientere dig om, hvad der er i dit skab. Man har ofte en tendens til at glemme det, der står bagerst i skabet. Derfor valgte jeg disse udtræksskuffer, hvor alt er synligt.

Udtrækssystem til højskab i køkkenet

Når indretningen af skabene er klaret og du har styr på, hvor din ovn, vaskemaskine og køleskab skal være placeret, så gælder det om at finde den rigtig bordplade. Det kan være meget svært at afgøre, hvilken bordplade, der er den rigtige til dit hjem. Har du børn, så skal den kunne holde til lidt af hvert og kan derfor ikke være for sart. Det er derfor vigtigt at tænke over, hvad man skal bruge den til. Jeg kan godt lide når bordplader er både praktiske, men også flotte. Derfor valgte jeg en keramisk bordplade fra Billigskabe. Jeg er super glad for mit valg af bordplade! En keramisk bordplade giver mig mulighed for, at kunne afsætte varme fade direkte fra ovnen. Man skal ikke være bekymret for pletter og skjolder på denne type bordplade. Skal du rengøre den skal du blot anvende en varm og våd klud til at tørre den af.