Derfor er toppe med blonder et musthave

Derfor er toppe med blonder et musthave

26. marts 2019 Slået fra Af Johanne

En top er en uundværlig beklædning i alle pigers garderober. Du kan bære den hele året rundt både sommer og vinter. Du kan skabe din helt egen personlige stil med en blondetop, alt efter hvad du sammensætter den med. Find ud af hvad du vil sammensætte din top med og find en i den rigtige stil og farve. Er det eksempelvis et mere casual look, du vil skabe, kan du vælge en løs silketop med blonder. Skal du i byen med pigerne og vil skabe et mere elegant og feminint udtryk, så kan du vælge en stram top med blonder til et par jeans eller leggins.

Silketoppe med blonder og tynde stropper

Måden du sammensætter dit tøj på er det, som afgør hvilken stil og personlighed du har. Der er mange forskellige stykker tøj, som du kan starte ud med. Jeg er personligt vild med silketoppen, som findes i mange farver og varianter. Det er ofte de mere basic farver, som er de letteste at sammensætte med alt man har i garderoben. Derfor vil farver som navy blå, creme farvet, sort og rå hvid ofte dem, som de fleste vælger. Det, som er med til at give silketoppen et forskelligt udtryk er de små detaljer i blonderne. Du kan derfor godt have flere blondetoppe i den samme farve.

Jeg er vild med at jeg selv kan skrue op og ned for min feminine karakter, hvis jeg vil. Skal jeg ud med pigerne plejer jeg at tilføre accessories som eksempelvis halskæder og øreringe, for at give mit udseende en mere femin og elegant tilgang. Valget af mine sko kan også have meget at sige. Vælger jeg eksempelvis et par sneakers gør jeg mit outfit mere sporty og casual. Vælger jeg i stedet et par høje stiletter, gør jeg mit udseende mere feminint og stilet.

Sommertoppe

Når sommermånederne er over os vil en silketop med blonder være uundværlig. Du kan bruge den til alle typer af tøj, uanset om toppen har tynde eller bede stropper. Har du eksempelvis et par højtaljede bukser kan du komme toppen ned i dine bukser. Er du derimod mere til jeans, kan du tage en løs blondetop ud over dine bukser. Det hele handler om måden, du sammensætter til tøj på.

Brug din silketop med blonder til både festlige lejligheder og på dit arbejde, alt efter hvilken stil du ønsker at udtrykke. Skal du bruge din top på kontoret kan du sammensætte den med en habitjakke, denimjakke, blazerjakke eller en overgangsjakke.

Kombiner din top med en figursyet blazer

Sammensæt din top med både habitjakker, denimjakker, blazerjakker eller lette overgangsjakker. En sort blazerjakke er også bestseller og et næsten sikkert klenodie i en piges garderobe. Der findes mange forskellige former for en blazerjakke, som du kan anvende. Er du til et casual look kan du anskaffe dig en oversize jakke med store skulderpuder. Vil du hellere have et mere feminint udtryk, kan du anskaffe dig en figursyet blazerjakke, der komplementer dine kvindelige former. Denne er et hit, når du skal ud og gøre byen usikker med dine venner.